Woonwinkels

De leukste en goedkoopste woonwinkels in een handig overzicht. Ben je op zoek naar voordelige meubels, een nieuw bed, een voordelige lamp of leuke spulletjes om je huis goedkoop op te fleuren? Dan ben je hier op de juiste plek. Bekijk onze tips met goedkope woonwinkels. Bestel gemakkelijk en snel online en betaal niet teveel voor alles in je woning.
 

HomeHaves 1 van de leukstste woonwinkels

Tip: Leenbakker 1 van de goedkoopste woonwinkels

Leenbakker betekent mooi wonen voor lage prijzen. Deze woonwinkel staat voor gemak, kwaliteit, moderne interieurs en oog voor mens en milieu. De consument heeft de keuze uit een breed assortiment artikelen voor huis & tuin. Voor elke smaak, elke portemonnee, én steevast van topkwaliteit.

Voor de laatste trends en de leukste woonideeën ben je hier aan het juiste adres. Of je nu alleen hun woonkamer fraai willen decoreren, een nieuwe look willen geven aan de slaapkamer of het gehele huis opnieuw inrichten. Het assortiment van Leenbakker is bovendien altijd overzichtelijk gepresenteerd en wordt continue uitgebreid met artikelen passende bij de laatste trends. Leen Bakker iedereen verdient een thuis!

Bekijk alle artikelen op de website van Leenbakker
 

Goedkope luxe woonaccessoires

De leukste woonaccessoires goedkoop bestellen

Olexisshop is het nieuwe luxe online warenhuis van Nederland. Olexis biedt alles voor een prachtig interieur. Stijlvolle woonaccessoires voor het hele huis. Van woonkamer tot badkamer. Stuk voor stuk hoogwaardige producten van exclusieve high-end merken uit binnen- en buitenland.

 

<

Goedkope bedden en matrassen

Beddenleeuw – produceert voor veel betaalbare boxspring- en matrassen aanbieders het complete assortiment. Sinds 2019 worden de boxsprings en matrassen ook via de eigen webshop van Beddenleeuw verkocht. Alle bestellingen worden binnen 2 weken geleverd aan de klant. Dit doet Beddenleeuw met hun eigen bezorgdienst, zodat er geen afhankelijkheid is van derden. Dit alles resulteert in hoge kwaliteit boxsprings en matrassen tegen betaalbare prijzen.

Maxbedden verkoopt via haar online beddenwinkel een breed assortiment betaalbare boxsprings, bedden, matrassen en slaapkamermeubilair aan zowel particulieren als bedrijven. Maxbedden is marktleider waar het gaat om betaalbare éénpersoons-, twijfelaar- en tweepersoonsbedden.

Bekijk alle goedkope beddenwinkels
 

Ontdek onze collectie zeer betaalbare Eetkamerstoelen vanaf slechts 59,95 p/s