Webhosting

Ben je op zoek naar goedkope webhosting? Vergelijk hier de prijzen van de beste hostingaanbieders online. Betaal niet teveel voor je eigen website en hosting. Wil je echt de goedkoopste hosting? Dan hebben wij een aantal tips voor je, bekijk de diverse aanbieders en vergelijk de prijzen voor webhosting.
 

goedkope webhosting

TIP: Neostrada de goedkoopste webhosting in onze ogen

Neostrada is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij neostrada.nl heeft u altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs, en al een eigen .NL domeinnaam vanaf €4,95.

Neostrada groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden.

Bekijk de mogelijkheden op: Neostrada aanbiedingen
 

domeinnaam voor 1 euro

Vergelijk ook webhosting bij de volgende aanbieders

JouwWeb.nl is een online website-builder met e-commerce opties waarmee kleine ondernemers en hobbyisten zelf een professionele website kunnen maken inclusief domeinnaam en mailbox voor een laag bedrag per maand. De dienst is geheel gratis uit te proberen.

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. We zijn – met 1,1 mln. geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten – de grootste shared webhostingprovider van Nederland. Alle websites en worden gehost op “state of the art” apparatuur in een optimaal beveiligde en volledig redundant uitgevoerde omgeving in het groene Equinix datacenter te Amsterdam. Yourhosting onderscheidt zich van andere hostingproviders door haar betrouwbaarheid, snelheid en een goed bereikbare gratis helpdesk met vriendelijk personeel dat 24/7 professionele support levert.

Op Simpsite kan iedereen op een eenvoudige manier een professionele site maken. Geen ingewikkelde functies of opties. Een professionele site kan helemaal gratis gemaakt worden. Extra’s bij een betaald abonnement zijn bijvoorbeeld extra opslagruimte, e-mailadressen, Google optimalisatie en meer. Bij alle pakketten zit een gratis domeinnaam inbegrepen. De gebruiker kan kiezen uit tientallen verschillende ontwerpen en kan er ook voor kiezen om een eigen uniek layout ontwerpen.