Hoge kortingen op COVID-19 preventieproducten

Wil je goedkoop artikelen aanschaffen als preventie voor Covid-19 (Coronavirus)? Dan hebben wij de ultieme tip voor je. Je krijgt zelfshHoge kortingen op COVID-19 preventieproducten. Hierbij kan je denken aan mondmaskers, mondkapjes, desinfecterende gel en nog veel meer. Maar wees er snel bij want op is op.

MEGAPACK 50 Stuks 3-Laags Mondkapjes – Deze mondkapjes, gemaakt van goede kwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een goede filteringscapaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Voorzien van zachte, elastische oorlus dat niet irriteert. De mondkapjes zijn ideaal voor het effectief filteren van lucht. De kapjes zijn blauw en worden per voordelige set van vijftig stuks geleverd. Ze zijn ok verkrijgbaar per 10 stuks mondkapjes

Desinfecterende Handgel – Vandaag 3+3 GRATIS – De desinfecterende handgel van Asepso is speciaal ontwikkeld om mee te nemen onderweg. Zo kun je er één in je tas doen, zodat je altijd je handen kunt reinigen wanneer je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer reist, in de auto zit of met vettige handen van de snackbar komt. Je kan hiermee je handen wassen zonder dat je water en zeep nodig hebt. Daarnaast kun je er eentje in huis bewaren voor het hele gezin en er eentje op je bureau leggen wanneer je op kantoor aan het werk bent. Waar je ze ook mee naartoe neemt, deze flesjes komen altijd wel van pas!

Bekijk alle producten op: Voordeelvanger – Covid 19 preventie aanbiedingen
 

Voordeelvanger Hoge kortingen op COVID-19 preventieproducten