Chocolade cadeaus

Geef heerlijke chocolade cadeau. We hebben hier het aanbod van de beste, leukste en originele chocolade cadeaus van de de beste cadeauwinkels die je online kunt vinden. Bekijk alle mogelijkheden voor fantastische chocolade kado’s voor ieder budget.
 

Chocolademarkt Chocolade cadeaus

Een origineel en lekker chocolade cadeau!

Veel mensen zijn dol op chocolade en dat maakt chocolade tot het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade er is bijna niemand te vinden die je niet blij maakt als je ze chocolade cadeau geeft. Onze chocolade cadeaus kun je direct bij de ontvanger thuis laten bezorgen in een feestelijke cadeauverpakking met lief kaartje erbij.

Weet je niet zeker of de ontvanger thuis is om zijn of haar geschenk in ontvangst te nemen? Kies dan voor de chocolade cadeaus die door de brievenbus passen. Je kunt bij elk pakketje gratis een klein wenskaartje bijvoegen met jouw persoonlijke boodschap. Zo weet de ontvanger meteen van wie hij chocolade heeft gehad en waarom.

Bekijk de choco cadeaus op: Yoursurprise chocolade
 

originele chocolade kado's

Meer Chocolade cadeaus vind je bij:

Chocolademarkt levert het grootste online chocolade aanbod in Nederland stevig verpakt aan huis. Chocolademarkt.com biedt het beste van alle A-merken en breidt het gamma ook steeds verder uit. Daarom biedt Chocolademarkt.com alle chocolade aan zowel per losse repen, displaydozen als in bulk versies. Maar ook een maandelijks abonnement vol verrassingen, een cadeaubon, een eigen sticker op de box of zelfs een unieke gevulde box met lekkers. Bovendien krijgt de klant bij elke aankoop gratis ChocPunten die gebruikt kunnen worden als leuke korting bij de volgende aankoop. Naast een heerlijk aanbod heeft Chocolade markt ook een snelle, verzorgde en uitgekiemde logistiek. Wat het probleem ook is, chocolade is altijd de oplossing.

Tastypresent biedt unieke producten via haar eigen merken: Chocotelegram®, ChocoABC en ChocoImage. Creëer persoonlijke, heerlijke en duurzame boodschappen in chocolade met de online Chocotelegram®-editor van TastyPresent. Perfect afgewerkte chocoladeblokjes van 100% UTZ-Certified chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut. De chocoladeblokjes zijn verkrijgbaar in letters, cijfers, leestekens en symbolen, gemaakt van melk-, witte- en pure chocolade. Daarnaast kan TastyPresent, dankzij een unieke printprocedé, elke gewenste afbeelding of logo haarscherp en in full colour op chocolade printen. Vanaf één logoblokje in een mooie individuele verpakking, tot een luxe geschenkdoos met meerdere logo’s.