Artic London babyslofjes

Goedkoop de Artic London babyslofjes bestellen? Een leuk en origineel kraamcadeau, maar ook om voor je eigen baby te kopen. Sportief wit/blauw leren babyslofje met blauwe strepen. Sluiting door elastische enkelband.Deze slofjes zijn van binnen geheel gevoerd met een winterwarme voering.Het Aapie babyslofje ‘Artic London’ is gemaakt van 100% zacht leer met suede antislip zooltjes wat in de kruip en eerste loopfase extra grip geeft.

Bestel dit artikel goedkoop op: A@pie – Artic London
 

Artic London babyslofjes - goedkope babyslofjes

Aanbieder goedkope Artic London babyslofjes

A@pie babyschoenen s de plek voor slofjes voor baby’s in Nederland en België. Deze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bestelt hier snel, gemakkelijk en veilig de mooiste babyslofjes! U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment.

Naast slofjes kunt u hier ook terecht voor babykleding. De websiteis in januari 2007 opgericht met als doel een gevarieerd en voordelig aanbod in babyslofjes te realiseren. In 2012 heeft deze baby webshop ook besloten om naast slofjes ook babykleding aan te bieden.

De goedkope Artic London babyslofjes van A@pie zijn zacht, flexibel en blijven door de elastische rand goed zitten tijdens het kruipen. De zachte antislip laag aan de onderkant helpt bij het maken van de eerste stapjes. Volgens orthopeden heeft een baby met deze schoentjes en slofjes meer grip met de tenen, ontwikkelen de voetspieren beter en kan de baby daardoor sneller zelfstandig lopen.

Bekijk het complete assortiment op: Baby-schoenen.nl

 

plaspotje goedkoop kopen

Meer leuke en voordelige artikelen voor je babay vind je bij:

Geboortexpress verzorgt alles op het gebied van versiering rondom de geboorte, binnen in de woning en buiten de woning. Hierbij kunt u denken aan raamdecoraties, ooievaars, geboorteborden, standaard versiering enz enz. Het assortiment bestaat uit kraamcadeaus met en zonder naam, veel ontworpen in eigen atelier, een uniek produkt dus. Ook voor geboortebedankjes kan men er terecht.

Sorprentas.com staat bekend om de leukste kinderkleding en originele kraamcadeaus die u kunt ontwerpen op de website. Ook kunt u snel en gemakkelijk een populair item uit de topper lijst kiezen. Zwanger? Trouwerij? Jubileum? Bedrijfsevenement? Vertel het iedereen met een leuk t-shirt! Bij Sorprentas koopt u makkelijk en snel persoonlijke kinderkleding met naam en illustraties. Het ontwerpen van eigen kleding in onze studio heeft een hoge interactieve fun factor. U kunt zelf alle posities bepalen, teksten draaien etc.

Baby kadowinkel heeft een ruim assortiment gepersonaliseerde babycadeaus en ongepersonaliseerde babyartikelen. O.a. in het assortiment: houten naamtreintjes, mooie badcapes en badjasjes, ruim assortiment knuffeldoekjes, complete babypakketten, geboorteklompjes en nog veel meer. Vele babyartikelen uit het assortiment van Happy Horse, Little Dutch, Nijntje en Woezel & Pip.